Kennisplatform over betonconstructies

Maatschappelijk verantwoord ontwerp
Kees de Koning, Rob Boorsma, Kees de Koning, Rob Hoogenboom

di 17 december 2013
artikel

De nieuwe huisvesting van het Meander Medisch Centrum omvat 113 000 m2 vloeroppervlak. Ondanks de grootte en complexiteit van deze organisatie staat in het ziekenhuis de mens centraal. Dit is in lijn met de missie van Meander. Het ziekenhuis is opgezet vanuit het principe dat het moet bijdragen aan een 'healing environment'. Het ontwerp van het gebouw op zich en de constructie als onderdeel daarvan, spelen hierbij een wezenlijke rol. 

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren